Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Wydajne krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 60 F/A, 400V, z głowicą automatyczną
Krajalnica do warzyw CL 60 F/A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony do dużych obiektów gastronomicznych, stołówek o dużej pojemności, produkcji delikatesów oraz innych obiektów gastronomicznych wymagających wysokiej jakości i wydajnego przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną pojemnością 3000 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Możliwość krojenia w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-2313F |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 60 F/A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony do dużych obiektów gastronomicznych, stołówek o dużej pojemności, produkcji delikatesów oraz innych obiektów gastronomicznych wymagających wysokiej jakości i wydajnego przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną pojemnością 3000 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- możliwość krojenia w kostkę i frytki
- wytrzymała konstrukcja i wydajny silnik indukcyjny do intensywnego użytku
- łatwe czyszczenie i długa żywotność
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do profesjonalnego użytku gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cicha praca silnika bez wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- wkład ze stali nierdzewnej
- system bezpieczeństwa magnetycznego
- automatyczny restart
- obudowa bloku silnika jest ze stali nierdzewnej
- 2 regulacje prędkości
GŁOWICA KROJĄCA
- kroi w plasterki, tnie w fale, ściera, tnie w paski, kroi w kostkę, w frytki
- wydajność zależy od rodzaju krojonych warzyw oraz typu używanego dysku do przetwarzania
- automatyczna głowica krojąca ze stali nierdzewnej z dużym otworem wsypowym:
- odpowiednia do krojenia, ścierania lub krojenia w kostkę dużych materiałów surowych, takich jak kapusta, seler i sałata
- tubus stosowany do ciągłego krojenia długich lub delikatnych rodzajów warzyw i owoców
Podstawowe wyposażenie:
- blok silnika
- automatyczna głowica krojąca ze stali nierdzewnej z dużym otworem wsypowym
- talerz wyrzucający
- narzędzie do czyszczenia kostkowników D-Clean Kit
- szczotka do wału silnika
Zalecany zestaw dysków:
- 1995W zestaw 9 dysków: obieracz 1, 2 i 4 mm, ścieracz 1,5 mm i 5 mm, kroik 4 x 4 i 6×6 mm, kostkownik 10×10×10 (2 dyski obieracz + siatka)
- 1985W zestaw 6 dysków: obieracz 2 i 4 mm, ścieracz 1,5 mm, kroik 4×4 mm, kostkownik 14×14×14 mm (2 dyski obieracz + siatka)
Akcesoria opcjonalne:
- głowica z dźwignią dociskową i tubusem ze stali nierdzewnej (49680)
- głowica z 4 prostymi tubusami ze stali nierdzewnej (49682)
- głowica z 1 prostym i 1 skośnym tubusem (28157)
- nakładka do puree ziemniaczanego - siatka z oczkami 3 mm wraz z talerzem wyrzucającym (28208)
- nakładka do puree ziemniaczanego - siatka z oczkami 6 mm wraz z talerzem wyrzucającym (28210)
- wózek ze stali nierdzewnej na 3× GN 1/1 (49066)
- wózek do przechowywania akcesoriów (49132)
Dyski nie są częścią urządzenia i muszą być zamówione oddzielnie.
Do wyboru aż 50 dysków.