Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Wydajne krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 55 E/M, 230V, z dźwignią dociskową + stojak GN 1/1
Krajalnica do warzyw CL 55 M od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczona do dużych lokali gastronomicznych, stołówek, zakładów zajmujących się produkcją dań gotowych i innych obiektów gastronomicznych z wymaganiami na wysoką jakość i wydajność przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną wydajnością 1000 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Możliwość cięcia w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-2245 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 55 M od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczona do dużych lokali gastronomicznych, stołówek, zakładów zajmujących się produkcją dań gotowych i innych obiektów gastronomicznych z wymaganiami na wysoką jakość i wydajność przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną wydajnością 1000 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- możliwość cięcia w kostkę i frytki
- wytrzymała konstrukcja i wydajny silnik indukcyjny do intensywnego użytkowania
- łatwe czyszczenie i długa żywotność
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do profesjonalnego użytku, zapewniający dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cichy bieg silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga konserwacji
- wał ze stali nierdzewnej
- magnetyczny system bezpieczeństwa, w którym hamulec silnika zatrzymuje urządzenie przy otwarciu pokrywy lub uniesieniu dźwigni dociskowej
- automatyczny restart.
- pokrywa bloku silnika jest w całości metalowa
- 1 regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- w wykonaniu całkowicie metalowym
- odpinana pokrywa z pełnokowalną, dużą załadunkową komorą i zintegrowanym rurkowaniem:
- 1× okrągły otwór załadunkowy o powierzchni 227 cm2, objętość komory 4,4 l, odpowiednia do krojenia, tarcia lub cięcia w kostkę dużych surowców, takich jak kapusta, seler, sałata
- 1× otwór rurkowy o średnicy 59 mm, rurka używana do ciągłego krojenia długich lub delikatnych rodzajów warzyw lub owoców (ogórki, cukinia, rzodkiewka, banany itp.)
- dźwignia z wsparciem ruchu ułatwia obsługę i zwiększa wydajność
Podstawowe wyposażenie:
- blok silnika
- metalowa mechaniczna głowica gwintująca z dźwignią dociskową
- mobilna podstawa na GN 1/1 dostarczana bez gastropojemnika
- tarcza wyrzucająca
- pasek wyrzucający do kapusty
- wtyk do kompresji Exactitube (do krojenia drobnych owoców i warzyw 2 w 1)
- narzędzie do czyszczenia kostkarek D-Clean Kit
- szczotka do wału silnika
Można zamówić dodatkowo:
- różne rodzaje głowic gwintujących/głowica automatyczna, z dwoma rurami, z czterema rurami, z otworem w kształcie nerki i rurką
- urządzenie do puree ziemniaczanego
- mobilna podstawa
- wózek mobilny
- pinezka do małych owoców i warzyw
* Tarcze nie są częścią urządzenia i muszą być zamówione oddzielnie. Do wyboru aż 50 tarcz.