Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Wydajne krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 55 E/A, 230V, z głowicą automatyczną
Krajalnica do warzyw CL 55 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony do dużych gastronomicznych obiektów, stołówek o dużej pojemności, zakładów wytwarzających wyroby garmażeryjne oraz innych obiektów gastronomicznych wymagających wysokiej jakości i wydajnego przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną wydajnością 1000 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Kod produktu | ATF-2248 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 55 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony do dużych gastronomicznych obiektów, stołówek o dużej pojemności, zakładów wytwarzających wyroby garmażeryjne oraz innych obiektów gastronomicznych wymagających wysokiej jakości i wydajnego przetwarzania warzyw z maksymalną dzienną wydajnością 1000 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- można kroić w kostkę i frytki
- wytrzymała konstrukcja i wydajny silnik indukcyjny do intensywnego użytkowania.
- łatwe czyszczenie i długa żywotność
BLOK SILNIKOWY
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do użytku profesjonalnego, gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność maszyny; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga konserwacji
- nierdzewny wał
- magnetyczny system zabezpieczeń, który zatrzymuje urządzenie w momencie otwarcia pokrywy lub podniesienia dźwigni dociskowej
- automatyczny restart.
- zabudowa bloku silnikowego jest w pełni metalowa
- 1 regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- plasterkuje, falbani, trze, szatkuje, kroi w kostkę, frytkuje
- wydajność zależy od rodzaju krojonych warzyw i typu używanej tarczy do przetwarzania
- automatyczna, nierdzewna głowica gwintująca z dużym otworem załadunkowym:
- odpowiednia do plasterkowania gotowanych ziemniaków, tarcia marchewki, ziemniaków i twardszych warzyw, krojenia w kostkę ziemniaków, cukinii, pomidorów itp.
- można używać tarcz do frytek odpowiednich do przygotowania frytek ziemniaczanych
- duży otwór załadunkowy zapewnia jakość cięcia przy dużych objętościach przetwarzanych warzyw
Podstawowe wyposażenie:
- blok silnikowy
- automatyczna głowica gwintująca
- tarcza wyrzucająca
- narzędzie do czyszczenia kostkarek D-Clean Kit
- szczotka do wału silnika
Można zamówić dodatkowo:
- różne rodzaje głowic rozdrabniających / głowica krajalnicy z dźwignią dociskową, z dwiema rurkami, z czterema rurkami, z otworem w kształcie nerki i rurką
- sprzęt do puree ziemniaczanego
- kontenery mobilne
- wózki jezdne
* Tarcze nie są częścią urządzenia i należy je zamówić osobno. Wybór z aż 50 tarcz.