Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Średnie krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 50 ULTRA PIZZA, 400 V + 3 tarcze
Krajalnica do warzyw CL 50 Ultra Pizza od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczona do średnich gastronomicznych punktów z wymaganiami na wysoką jakość i wydajne przetwarzanie warzyw.
W szczególności odpowiednia dla pizzerii z maks. dziennym limitem do 300 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Można kroić w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-2033 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 50 Ultra Pizza od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczona do średnich gastronomicznych punktów z wymaganiami na wysoką jakość i wydajne przetwarzanie warzyw
- w szczególności odpowiednia dla pizzerii z maks. dziennym limitem do 300 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- można kroić w kostkę i frytki
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do użytku profesjonalnego, gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność maszyny; cicha praca silnika bez wibracji, silnik nie wymaga konserwacji
- stalowa oś
- magnetyczny system bezpieczeństwa, który zatrzymuje urządzenie przy otwarciu pokrywy lub podniesieniu dźwigni dociskowej
- automatyczne ponowne uruchomienie
- pokrywa bloku silnika jest wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- jedna regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- krojenie, falowanie, tarcie, cięcie w paski, krojenie w kostkę, frytki
- wszystko metalowe. Demontowana pokrywa z 2 otworami wsypowymi:
- 1× duży otwór w kształcie nerki o powierzchni 139 cm2, objętość zasobnika 2,2 l przeznaczony do krojenia większych kawałków warzyw
- 1× otwór rurkowy o średnicy 58 mm umożliwia przetwarzanie delikatnych warzyw i warzyw o podłużnym kształcie (np. marchew, ogórki, grzyby itp.), równomierne cięcie
- 1× dociskacz Exactitube o średnicy 39 mm do krojenia drobnych owoców, takich jak papryczki, ogórki kiszone, suszone kiełbasy, szparagi, wczesna cebula, banany, truskawki, winogrona
Podstawowe wyposażenie:
- nóży 4 mm
- nóży 2 mm
- tarka 7 mm.
- narzędzie do czyszczenia krajalnicy D-CLEAN Kit (29246)
- dociskacz Exactitube (49212)
- wewnętrzna mała miska zbiorcza (39716)
Zalecane tarcze do przygotowania pizzy:
- krojenie w kostkę 10 × 10 × 10 mm na bruschettę (28112W)
- krojenie w kostkę 14 × 14 × 5 mm na mozzarellę (28181W)
- tarka do parmezanu (28061W)
Inne tarcze nie są częścią urządzenia i muszą być zamawiane oddzielnie.
Do wyboru aż 50 tarcz.