Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Średnie krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET, 230 V
Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony do kuchni z wyższą gastronomią, z wymaganiem precyzyjnego i wydajnego przetwarzania warzyw.
Odpowiedni dla restauracji i pizzerii z maks. dzienną wydajnością do 300 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Można kroić w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-24459 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony do kuchni z wyższą gastronomią, z wymaganiem precyzyjnego i wydajnego przetwarzania warzyw
- odpowiedni dla restauracji i pizzerii z maks. dzienną wydajnością do 300 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- można kroić w kostkę i frytki
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do zastosowania profesjonalnego, gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- nierdzewny wałek
- magnetyczny system bezpieczeństwa, w którym hamulec silnika zatrzymuje urządzenie po otwarciu pokrywy lub podniesieniu dźwigni naciskowej
- automatyczne ponowne uruchomienie
- osłona bloku silnika jest w całości ze stali nierdzewnej
- jedna regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- plasterkuje, faluje, trze, kroi w paski, kroi w kostkę na dużą i małą (brunoise) kawałki, frytkuje
- całkowicie metalowa konstrukcja
- zdejmowana pokrywa z 2 otworami wsypowymi:
- 1× duży otwór w kształcie nerki o powierzchni 139 cm2 przeznaczony do siekania większych kawałków warzyw, takich jak kapusta głowiasta i seler, w jednym działaniu można przetworzyć do 10 pomidorów
- 1× otwór tubowy o średnicy 58 mm lub 68 mm pozwala przetwarzać delikatne warzywa i warzywa w podłużnym kształcie (np. marchew, ogórki, grzyby itd.), z wyjątkową precyzją cięcia
Podstawowe wyposażenie:
- narzędzie do czyszczenia kostkarek D-CLEAN Kit (29246)
- wewnętrzna miska zbiorcza (39716)
Opcjonalne akcesoria:
- specjalny zestaw do pietruszki i ziół 1 mm (1× dysk do krojenia i 2× tubę do pietruszki) (28194W)
- zestaw do tabbouleh (1× krajalnica 1 mm, kostkarka 10 × 10 × 10 mm, kroiacz 4 × 4 mm i 3× tuby) (28192W)
- łatwy stakowanie (49332)
- kostki brunoise 2 × 2 × 2 mm (28174W)
- kostki brunoise 3 × 3 × 3 mm (28175W)
- kostki brunoise 4 × 4 × 4 mm (28176W)
- plasterki wafli 2 mm (28198W)
- plasterki wafli 3 mm (28199W)
- plasterki wafli 4 mm (28177W)
- plasterki wafli 6 mm (28178W)
Dyski nie są częścią urządzenia i muszą być zamówione oddzielnie.
Do wyboru aż 56 dysków.