Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Średnie krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET, 230 V
Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczona do lokali gastronomicznych z wyższą kuchnią, wymagających precyzyjnego i wydajnego przetwarzania warzyw.
Odpowiednia dla restauracji i pizzerii z maks. dzienną pojemnością do 300 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Możliwość krojenia w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-24453 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 50 GOURMET od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczona do lokali gastronomicznych z wyższą kuchnią, wymagających precyzyjnego i wydajnego przetwarzania warzyw
- odpowiednia dla restauracji i pizzerii z maks. dzienną pojemnością do 300 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych tarczach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- możliwość krojenia w kostkę i frytki
BLOK SILNIKOWY
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do użytku profesjonalnego, zapewniający dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- stalowa oś
- magnetyczny system bezpieczeństwa, w którym hamulec silnika zatrzymuje urządzenie przy otwarciu pokrywy lub podniesieniu dźwigni dociskowej
- automatyczny restart
- obudowa bloku silnikowego jest całkowicie stalowa
- jedna regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- kroi w plasterki, falbanki, ściera, kroi w paski, w kostkę na duże i małe (brunoise) kawałki, frytki
- całkowicie metalowa konstrukcja
- odpinana pokrywa z 2 otworami załadunkowymi:
- 1× duży otwór w kształcie nerki o powierzchni 139 cm2 - przeznaczony do szatkowania większych kawałków warzyw - takich jak kapusta lub seler, w jednym kroku można przetworzyć do 10 pomidorów
- 1× otwór rurkowy o średnicy 58 mm lub 68 mm umożliwia przetwarzanie delikatnych warzyw i warzyw o podłużnym kształcie (np. marchew, ogórki, grzyby itp.), z wyjątkową precyzją cięcia
Podstawowe wyposażenie:
- narzędzie do czyszczenia krojców D-CLEAN Kit (29246)
Opcjonalne akcesoria:
- specjalny zestaw do pietruszki i ziół 1 mm (1× tarcza do krojenia i 2× rurka do pietruszki) (28194W)
- zestaw do tabbouleh (1× krojnik 1 mm, kosiarka 10 × 10 × 10 mm, krojnik w paski 4 × 4 mm i 3× rurka) (28192W)
- easy stacker (49332)
- kostki brunoise 2 × 2 × 2 mm (28174W)
- kostki brunoise 3 × 3 × 3 mm (28175W)
- kostki brunoise 4 × 4 × 4 mm (28176W)
- plastry wafli 2 mm (28198W)
- plastry wafli 3 mm (28199W)
- plastry wafli 4 mm (28177W)
- plastry wafli 6 mm (28178W)
Tarcze nie są częścią urządzenia i muszą być zamówione osobno.
Do wyboru aż 56 tarcz.