Gastrozona.pl Naczynia Urządzenia elektryczne Krajalnice do warzyw i sera Średnie krajalnice do warzyw

Krajalnica do warzyw CL 50 E ULTRA, 400V
Krajalnica do warzyw CL 50 Ultra od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony do średnich lokali gastronomicznych z wymaganiami dotyczącymi jakości i wydajności obróbki warzyw.
Odpowiedni dla fast foodów, bistr, stołówek, delikatesów, restauracji i pizzerii z maksymalną dzienną pojemnością do 300 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Można kroić w kostkę i frytki.
Kod produktu | ATF-24473 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 50 Ultra od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony do średnich lokali gastronomicznych z wymaganiami dotyczącymi jakości i wydajności obróbki warzyw
- odpowiedni dla fast foodów, bistr, stołówek, delikatesów, restauracji i pizzerii z maksymalną dzienną pojemnością do 300 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- można kroić w kostkę i frytki
BLOK SILNIKOWY
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do użytku profesjonalnego, co gwarantuje dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- stalowa oś nierdzewna
- magnetyczny system bezpieczeństwa, w którym hamulec silnika zatrzymuje urządzenie przy otwarciu pokrywy lub podniesieniu dźwigni dociskowej
- automatyczny restart
- obudowa bloku silnikowego jest całkowicie ze stali nierdzewnej
- jedna regulacja prędkości
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- kroi w plastry, kroi w falę, trze, kroi w paski, w kostkę, frytki
- w pełni metalowa konstrukcja
- zdejmowana pokrywa z 2 otworami wsypowymi:
- 1× duży otwór w kształcie nerki o powierzchni 139 cm2, pojemność podajnika 2,2 l, przeznaczony do krojenia większych kawałków warzyw, takich jak kapusta i seler, w jednym czasie można przetworzyć do 10 pomidorów
- 1× otwór rurkowy o średnicy 58 mm - umożliwia przetwarzanie delikatnych warzyw i warzyw o podłużnym kształcie (np. marchewka, ogórki, grzyby itp.), z wyjątkową precyzją krojenia
- 1× popychacz Exactitube o średnicy 39 mm do krojenia małych owoców, takich jak papryczki, kiszone ogórki, suszone kiełbasy, szparagi, wczesna cebulka, banany, truskawki, winogrona
Podstawowe wyposażenie:
- narzędzie do czyszczenia krojonych kostek D-CLEAN Kit (29246)
- prasa do małych owoców i warzyw (49212)
Zalecany zestaw dysków:
- 1985 W zestaw 6 dysków: krojnik 2 i 4 mm, tarki 1,5 mm, krojnik w paski 4×4 mm, krojnik w kostkę 14×14×14 mm (2 dyski krojnik + siatka)
Opcjonalne akcesoria:
- pokrywa dysku ochronna plastikowa - (39726)
- mała miska (do przetwarzania małych ilości, np. pomidorów) - (39716)
- EasyStacker (do idealnie ułożonych plastrów pomidorów) - (49332)
- EasyLoader (idealna pozycja ziemniaków do krojenia długich frytek) - (49323)
- nakładka do przygotowywania puree ziemniaczanego z podajnikiem (specjalna siatka z oczkami O 3 mm, wyrzutnik, nasadka wsypowa) - (28207)
- nakładka do przygotowywania puree ziemniaczanego z podajnikiem (specjalna siatka z oczkami O 6 mm, wyrzutnik, nasadka wsypowa) - (28209)
Dyski nie są częścią urządzenia i muszą być zamówione osobno.
Do wyboru aż 50 dysków.