
Krajalnica do warzyw CL 40
Krajalnica do warzyw CL 40 od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony dla mniejszych gastronomicznych jednostek z wymaganiami na wysokiej jakości i wydajne przetwarzanie warzyw.
Odpowiedni dla przedszkoli, restauracji i bistrów z maks. dzienną pojemnością do 100 porcji.
Przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew.
Można kostkować i krajać na frytki.
7 824,57 zł
z Vat
6 361,44 zł
bez VAT
Kod produktu | ATF-24570 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Krajalnica do warzyw CL 40 od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony dla mniejszych gastronomicznych jednostek z wymaganiami na wysokiej jakości i wydajne przetwarzanie warzyw
- odpowiedni dla przedszkoli, restauracji i bistrów z maks. dzienną pojemnością do 100 porcji
- przetwarza surowe warzywa, owoce oraz na specjalnych dyskach orzechy, parmezan, bułkę tartą, czekoladę, ziemniaki, chrzan i marchew
- można kostkować i krajać na frytki
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do profesjonalnego użytku gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność maszyny; cicha praca silnika bez żadnych wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- stalowa oś
- magnetyczny system bezpieczeństwa, który zatrzymuje urządzenie przy otwarciu pokrywy lub podniesieniu lewarka dociskowego
- automatyczny restart
- obudowa bloku silnika jest metalowa
GŁOWICA GWINTUJĄCA
- plasterkuje, falbani, tarcie, krojenie w paski, kostkowanie, frytkowanie
- wyjmowany zbiornik ze stali nierdzewnej i pokrywa z kompozytowego materiału z 2 otworami napełniającymi:
- 1× duży otwór w kształcie nerki o powierzchni 104 cm2, pojemność leja 1,6 l przeznaczony do krojenia większych kawałków warzyw, takich jak kapusta, cebula czy pomidor
- 1× otwór rurowy o średnicy 58 mm umożliwia przetwarzanie delikatnych warzyw i warzyw o wydłużonym kształcie (np. marchew, ogórki, grzyby itp.), równomierne cięcie
- 1× tłoczek Exactitube o średnicy 39 mm do krojenia drobnych owoców, takich jak papryczki, marynowane ogórki, suche kiełbasy, szparagi, młoda cebula, banany, truskawki, winogrona
Podstawowe wyposażenie:
- narzędzie do czyszczenia kostkownic D-CLEAN Kit (29246)
- ramię wyrzucające przeznaczone do łatwiejszego wyrzucania kapusty (108173)
Zalecany zestaw dysków:
- 1984 W zestaw 6 dysków: plasterkownik 2 i 4 mm, tarka 1,5 mm, krojaczk 4×4 mm, kostkownica 10×10×10 mm (2 dyski plasterkownik + siatka)
Dyski nie są częścią urządzenia i muszą być zamawiane osobno.
Do wyboru aż 28 dysków.