
Kuter stołowy R 10 E
Kuter stołowy R 10 E od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony do mniejszych gastronomicznych lokali jak restauracje, bistro, delikatesy i cukiernie z maksymalną dzienną wydajnością do 300 porcji.
Umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowywanie ciasta, pasztetów, majonezów, puree, smarowideł i bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów.
Kod produktu | ATF-21391 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Kuter stołowy R 10 E od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony do mniejszych gastronomicznych lokali jak restauracje, bistro, delikatesy i cukiernie z maksymalną dzienną wydajnością do 300 porcji
- umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowywanie ciasta, pasztetów, majonezów, puree, smarowideł i bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do profesjonalnego użytku, gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność maszyny; cicha praca silnika bez jakichkolwiek drgań, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- nierdzewny wał
- magnetyczny system bezpieczeństwa, zapewniający zatrzymanie lub nienałożenie robota w przypadku niewłaściwego złożenia urządzenia lub w momencie otwarcia pokrywy
- 2 regulacje prędkości
- przycisk pulsacyjny dla lepszej kontroli konsystencji i większej precyzji przetwarzania.
- metalowa obudowa bloku silnika
ZBIORNIK ROBOTA
- wyjmowany zbiornik ze stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem Soft touch
- można w nim siekać mięso, warzywa, migdały, orzechy, przyprawy, przygotowywać majonez, puree, przeciery, smarowidła, bułkę tartą i wyrabiać ciasto
- przezroczysta pokrywa z poliwęglanu z otworem umożliwia dodawanie innych składników w trakcie siekania
Standardowe wyposażenie:
- zbiornik ze stali nierdzewnej
- nóż w całości ze stali nierdzewnej z prostym ostrzem, demontowalny (3 ostrza) odpowiedni do przygotowywania emulsji, pianek, smarowideł, do drobnego i grubego siekania mięsa i warzyw
Opcjonalne akcesoria:
- nóż z drobnym ząbkowanym ostrzem do najdelikatniejszego przetwarzania, siekania zielonych przypraw i ziół
- nóż z grubym ząbkowanym ostrzem do ugniatania, siekania orzechów, migdałów, do mrożonej żywności i innych twardych produktów