
Termometr do pomiaru temperatury pieczonego mięsa -10° C do + 100° C
Termometr do pomiaru temperatury pieczonego mięsa od -10° C do + 100° C, wkłuwany, wykonany z metalu.Przeznaczony do pomiaru temperatury wewnątrz mięsa. Łatwy w utrzymaniu w czystości, wystarczy go przetrzeć wilgotną ściereczką, nie nadaje się do mycia w zmywarkach, długość sondy 14 cm
Dostawa na Twój adres: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Odbiór w punkcie dostawy: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Kod produktu | 226648008 |
---|---|
Marka | Gastro |
Materiał | Metal |
Średnica (mm) | 45 |
Średnica | 45 |
Termometr do pomiaru temperatury pieczonego mięsa od -10° C do + 100° C, wkłuwany, wykonany z metalu.Przeznaczony do pomiaru temperatury wewnątrz mięsa. Łatwy w utrzymaniu w czystości, wystarczy go przetrzeć wilgotną ściereczką, nie nadaje się do mycia w zmywarkach, długość sondy 14 cm
O producencie Gastro
Marka Gastro to symbol jakości i niezawodności w dziedzinie potrzeb gastronomicznych. Jej produkty mają długą tradycję i są znane z doskonałej jakości i funkcjonalności. Gastro oferuje szeroki asortyment produktów przeznaczonych zarówno dla profesjonalnych przedsiębiorstw gastronomicznych, restauracji, hoteli, jak i do użytku domowego, w tym także asortyment do konserwowania. Od wysokiej jakości naczyń ze stali nierdzewnej po narzędzia kuchenne i meble, Gastro może pochwalić się szerokim wyborem produktów, które spełniają najwyższe standardy przemysłowe. Dzięki produktom Gastro możesz być pewien, że Twoje gastronomiczne przedsiębiorstwo zostanie wyposażone w niezbędne narzędzia i wyposażenie, które zapewnią efektywność, niezawodność i elegancję w Twojej kuchni i jadalni. Dzięki doskonałej reputacji i silnej pozycji na rynku, Gastro jest preferowaną marką przez profesjonalnych kucharzy i właścicieli restauracji z całego świata.