Filtrować
Serwowanie i catering
-
Chafingi i podgrzewacze
-
Kosze i koszyki do serwowania
-
Stojaki i gablotki prezentacyjne
-
Naczynia i pojemniki do serwowania
-
ASM Podgrzewacz do kiełbasek SC112
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)1 665,10 zł z Vat -
ASM Bain-Marie BMT 2/1-200
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)4 383,20 zł z Vat -
ASM Bain-Marie BMT 1/1-200
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)2 167,67 zł z Vat -
ASM Podgrzewacz do kiełbasek SC212
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)2 837,78 zł z Vat -
AMT GASTROGUSS GN-BBQ-Platte-1/1, długość: 530 mm, szerokość: 330 mm, z uchwytami
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)1 007,76 zł z Vat -
APS Globe Chafing-Dish, GN 2/3, pojemność: 5,50 litra, wysokość: 340 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)3 192,69 zł z Vat -
APS Globe Chafing-Dish, GN 2/3, pojemność: 5,50 litra, wysokość: 340 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)3 192,69 zł z Vat -
APS Premium Chafing-Dish okrągły, pojemność: 10,00 litrów, wysokość: 400 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)5 069,05 zł z Vat -
APS Premium Chafing-Dish okrągły, pojemność: 6,00 litrów, wysokość: 340 mm, długość: 550 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)5 069,05 zł z Vat -
APS Premium Chafing-Dish, GN1/1, pojemność: 9,00 litrów, wysokość: 340 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)6 495,50 zł z Vat -
AMT GASTROGUSS Pojemnik GN-2/4, z uchwytami, nadający się do indukcji, głębokość: 20 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)1 025,73 zł z Vat -
AMT GASTROGUSS pojemnik GN-2/3 z uchwytami, nadaje się do indukcji, głębokość: 55 mm
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)1 176,99 zł z Vat -
B.PRO B.PROTERM pojemnik do transportu żywności BPT 320 KB, szary
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)8 684,34 zł z Vat -
B.PRO B.PROTERM pojemniki do transportu żywności z ogrzewaniem obiegowym BPT E 30 H
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)34 217,59 zł z Vat -
B.PRO B.PROTERM Pojemnik do transportu żywności z ogrzewaniem cyrkulacyjnym BPT E 24 H
Dostępność: Na zamówienie (3-5 tygodni)32 761,07 zł z Vat