
Kuter stołowy R 4 A, 400 V, 2 prędkości
Kuter stołowy R 4 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczona dla mniejszych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bistronomy, delikatesy i cukiernie z maksymalną dzienną wydajnością do 100 porcji.
Umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowanie ciasta, pasztetów, majonezów, puree, past oraz bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów.
Kod produktu | ATF-22437 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Kuter stołowy R 4 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczona dla mniejszych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bistronomy, delikatesy i cukiernie z maksymalną dzienną wydajnością do 100 porcji
- umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowanie ciasta, pasztetów, majonezów, puree, past oraz bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do profesjonalnego użytku, zapewniający dłuższą żywotność i niezawodność maszyny; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga konserwacji
- stalowy wałek
- magnetyczny system bezpieczeństwa, zapewniający zatrzymanie lub niemożliwość uruchomienia maszyny w przypadku nieprawidłowego złożenia urządzenia lub w momencie otwarcia pokrywy
- 2 regulacje prędkości
- przycisk pulsacyjny dla lepszej kontroli konsystencji i większej precyzji przetwarzania.
- pokrywa bloku silnika jest metalowa
POJEMNIK MASZYNKI
- zdejmowany pojemnik 4,7 l ze stali nierdzewnej z ergonomiczną rączką
- można w nim siekać mięso, warzywa, migdały, orzechy, przyprawy, przygotowywać majonez, puree, pasztety, pasty, bułkę tartą oraz wyrabiać ciasto
- przezroczysta pokrywa z poliwęglanu z otworem umożliwia dodawanie dodatkowych składników podczas siekania
Podstawowe wyposażenie:
- stalowy pojemnik 4,7 l
- nóż z prostym ostrzem odpowiedni do przygotowywania emulsji, pianek, past, do drobnego i grubego siekania mięsa i warzyw
Opcjonalne akcesoria:
- nóż z drobnym zębatym ostrzem do najdelikatniejszego przetwarzania, siekania zielonych przypraw i ziół
- nóż z grubym zębatym ostrzem do wyrabiania, siekania orzechów, migdałów, do zamrożonych produktów i innych twardych produktów