
Kuter stołowy R 4 A – 1500, 230 V, 1 prędkość
Kuter stołowy R 4 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
Przeznaczony dla mniejszych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bistra, delikatesy i cukiernie z max. dzienną pojemnością do 100 porcji.
Umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowywanie ciast, pasztetów, majonezów, puree, past i bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów.
Kod produktu | ATF-22430 |
---|---|
Marka | ROBOT COUPE s.n.c. |
Kuter stołowy R 4 A od francuskiego producenta ROBOT COUPE.
- przeznaczony dla mniejszych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bistra, delikatesy i cukiernie z max. dzienną pojemnością do 100 porcji
- umożliwia przetwarzanie mięsa, warzyw i owoców, przygotowywanie ciast, pasztetów, majonezów, puree, past i bułki tartej, a także siekanie ziół i przypraw oraz rozdrabnianie orzechów i migdałów
BLOK SILNIKA
- silnik indukcyjny
- silnik asynchroniczny do zastosowań profesjonalnych, gwarantujący dłuższą żywotność i niezawodność urządzenia; cicha praca silnika bez jakichkolwiek wibracji, silnik nie wymaga żadnej konserwacji
- nierdzewny wałek
- magnetyczny system bezpieczeństwa, który zapewnia zatrzymanie lub zablokowanie pracy kutra w przypadku niewłaściwego złożenia urządzenia lub w momencie otwarcia pokrywy.
- 1 regulacja prędkości
- przycisk pulsacyjny dla lepszej kontroli konsystencji i większej precyzji przetwarzania
- pokrywa bloku silnika jest metalowa
POJEMNIK KUTRA
- wyjmowany pojemnik ze stali nierdzewnej z ergonomiczną rączką
- można w nim siekać mięso, warzywa, migdały, orzechy, przyprawy, przygotowywać majonez, puree, przeciery, pasty, bułkę tartą i wyrabiać ciasto
- przezroczysta pokrywa z poliwęglanu z otworem umożliwia dodawanie kolejnych składników w trakcie siekania
Podstawowe wyposażenie:
- stal nierdzewna pojemnik
- ostrze proste odpowiednie do przygotowywania emulsji, pianek, past, do delikatnego i grubego siekania mięsa i warzyw
Opcjonalne akcesoria:
- ostrze z drobnym ząbkowaniem do najdelikatniejszego przetwarzania i siekania świeżych ziół
- ostrze z grubym ząbkowaniem do wyrabiania, siekania orzechów, migdałów, do mrożonych produktów i innych twardych produktów