
BARTSCHER Sous-Vide-Stick SV ST15L
Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego garnka Sous-Vide – Dzięki odpowiednim garnkom poręczny sous-vide stick może być elastycznie używany w wielu miejscach, co czyni go idealnym do mobilnych zastosowań.Przeznaczony do garnków, głębokość: min. 190 mm, maksymalna ilość wody: 15 litrówZakres…
Dostawa na Twój adres: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Odbiór w punkcie dostawy: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Kod produktu | 227779249 |
---|---|
Marka | BARTSCHER |
Materiał | Stal nierdzewna |
Głębokość | 135 |
Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego garnka Sous-Vide – Dzięki odpowiednim garnkom poręczny sous-vide stick może być elastycznie używany w wielu miejscach, co czyni go idealnym do mobilnych zastosowań.
Przeznaczony do garnków, głębokość: min. 190 mm, maksymalna ilość wody: 15 litrów
Zakres temperatur: 20 °C do 95 °C
Regulacja temperatury: Elektroniczna, w krokach co 0,5 °C
Ustawienie czasu: 1 minuta – 59 godzin i 59 minut
Interwały ustawienia czasu: 1 minuta
Ochrona przed suchym gotowaniem
Funkcja pamięci
Sygnalizacja dźwiękowa po upływie czasu
Model: | SV ST15L |
---|---|
Wysokość: | 375 mm |
Szerokość: | 68 mm |
Głębokość: | 135 mm |
Moc przyłączeniowa: | 1,3 kW | 230 V | 50/60 Hz |
Materiał: | Stal nierdzewna |
O producencie BARTSCHER
Bartscher to marka, która stała się symbolem jakości w dziedzinie wyposażenia gastronomicznego. Jej korzenie sięgają niemieckiej firmy, która ma długą historię dostarczania solidnych i innowacyjnych produktów dla profesjonalnej gastronomii. Od podstawowych urządzeń kuchennych po specjalistyczne wyposażenie dla restauracji, kawiarni i hoteli, Bartscher oferuje szeroki wybór produktów, które spełniają najwyższe standardy wydajności, niezawodności i bezpieczeństwa. Bez względu na to, czy chodzi o ekspresy do kawy, frytownice, formy do pieczenia czy chłodziarki, klienci mogą polegać na produktach Bartscher, które spełnią ich oczekiwania. Dzięki długiej obecności i uznaniu zaufania, Bartscher zdobył uznanie i zaufanie profesjonalistów z branży gastronomicznej na całym świecie.