
AdHoc Palnik do flambowania, wysokość: 145 mm, długość: 110 mm, szerokość: 45 mm, złoty
Praktyczny palnik do flambowania.
Do flambowania, karmelizowania, glazurowania, topienia i uzyskiwania aromatu pieczenia.
Duża elastyczność dzięki regulowanej sile płomienia.
Przycisk ciśnieniowy z wygodną blokadą obrotową do ciągłego płomienia.
Możliwość ponownego napełnienia standardowym gazem do zapalniczek.
Dostawa na Twój adres: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Odbiór w punkcie dostawy: | czwartek 11. 9. - piątek 12. 9. |
Kod produktu | 226652080 |
---|---|
Marka | AdHoc , Brulée |
Materiał | Drewno |
Długość | 110 |
Idealna zabawa z ogniem.
Miłośnicy dobrego jedzenia uwielbiają zabawę z ogniem w kuchni, ponieważ istnieje wiele okazji, aby nadać starannie przygotowanym potrawom jeszcze lepszy smak dzięki flambowaniu, karmelizowaniu, glazurowaniu czy topieniu. Crème brûlée to tylko jeden przykład również dania wytrawne mogą zyskać odrobinę magii, np. z karmelizowanym cukrem.
A może chcesz dodać warzywom i mięsu delikatny aromat prażenia i chrupiącą skórkę, a nawet nadać im błyszczące wykończenie? Palnik BRULÉE dzięki zapalnikowi przyciskowemu jest zawsze gotowy do użycia i posiada wygodną blokadę obrotową. Umożliwia to łatwe uzyskanie stałego płomienia o dużej mocy do flambowania, karmelizowania itp.
Regulowana siła płomienia pozwala płynnie dostosować temperaturę, ponieważ crème brûlée wymaga znacznie mniej ciepła niż ziołowa czy serowa skórka. Dzięki niezawodnemu zapłonowi piezo, BRULÉE działa bezpiecznie i niezawodnie przez długi czas.
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo: blokada zabezpieczająca zapobiega przypadkowemu zapaleniu palnika, a szeroka podstawa zapewnia jego stabilność można go łatwo ustawić na blacie kuchennym. Kreatywne eksperymenty z różnorodnymi składnikami z BRULÉE stają się prawdziwą przyjemnością.
Wysokość: | 145 mm |
---|---|
Długość: | 110 mm |
Szerokość: | 45 mm |
Kolor: | złoty |
Materiał: | Metal/tworzywo sztuczne |
Brulée od AdHoc
Idealna zabawa z ogniem.
Miłośnicy dobrego jedzenia uwielbiają igrać z ogniem w kuchni, ponieważ istnieje niezliczona ilość możliwości, aby starannie przygotowane potrawy były jeszcze smaczniejsze poprzez flambirowanie, karmelizację, glazurowanie czy topienie. Crème brûlée to tylko jeden z przykładów, nawet pikantne potrawy mogą nabrać odrobiny magii, na przykład z karmelizowanym cukrem.
A co powiesz na dodanie delikatnego aromatu palonej i chrupiącej skórki do warzyw i mięsa lub nadanie im połysku? Palnik płomieniowy BRULÉE jest zawsze gotowy do użycia dzięki zapłonowi za pomocą przycisku i jest wyposażony w wygodną blokadę obrotową. Może to z łatwością stworzyć trwały płomień o dużej mocy cieplnej do flambirowania, karmelizacji itp.
Regulowana siła płomienia pozwala na bezstopniową regulację temperatury, ponieważ crème brûlée potrzebuje znacznie mniej ciepła niż np. skórka ziołowa lub serowa. Dzięki niezawodnemu zapłonowi piezoelektrycznemu BRULÉE działa długo i bezpiecznie.
A jeśli chodzi o bezpieczeństwo: blokada zapobiega przypadkowemu zapaleniu się palnika napełnianego, a szeroka podstawa zapewnia wysoką stabilność, dzięki czemu można go łatwo umieścić na powierzchni roboczej. Kreatywne eksperymentowanie z różnymi składnikami staje się przyjemnym doświadczeniem z BRULÉE.